Federasyonumuz iftar yemeğinde spor camiası ve amatör kulüplerimizle bir araya geldi.

Federasyonumuz geleneksel hale gelen iftar yemeğinde spor camiası ve amatör kulüplerimizle bir araya geldi.


Federasyonumuz Genel Başkanı Ali Düşmez ve İASKF Yönetim Kurulunun tamamının ev sahipliği yaptığı davete gelen misafirlerimiz Genel Başkanımız ve Yönetim Kurulu tarafından bizzat kapıda karşılanırken katılımın oldukça fazla olduğu görüldü.


İftar Yemeğine Millet Vekili Osman Aşkınbak ve Millet Vekili Vedat Bayram, TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı, spor kurumları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, spor kulübü temsilcileri, sporcular ve amatör spor ailesi katıldılar.


Dua ile başlayan iftar yemeğinde daha sonra İASKF Genel Sekreteri Ali Tanrıyaşükür konuşma yaparak yemeğe katılanlara teşekkür etti. Sırası ile Genel Başkanımız Ali Düşmez, TFF Başkanvekili Servet Yardımcı, Millet Vekili Vedat Bayram ve Millet Vekili Osman Aşkınbak söz alarak böyle büyük bir organizasyona katıldıkları için memnuniyetlerini ifade ederken, Genel Başkanımız Ali Düşmez her sene artan ilgisiyle devam eden iftar yemeğinin spor ailemize birlik ve beraberlik duyguları aşıladığını sözlerine ekledi. 


Yapılan konuşmaların ardından karşılıklı iyi dilek temennileri ile yemek sona erdi. İftar davetimize iştirak eden tüm spor ailemize, sporcu, yönetici ve kulüp başkanlarımıza teşekkür eder, yapılan hizmetlerin devam edeceğini birlik ve beraberlik içerisinde amatör sporu daha iyi yerlere taşıyacağımızın teminatını sunarız.


İASKF Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu