FEDERASYONUMUZ B.ÇEKMECE VE SİLİVRİ BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ.

TFF İcra Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Genel Başkanımız Ali Düşmez, TFF İl Temsilcimiz Ali Tanrıyaşükür ve Federasyonumuz Yönetim Kurulu üyeleri Silivri ve B.Çekmece ilçelerimizi ziyaret etti.

Genel Başkanımız Ali Düşmez, B.Çekmece ziyaretinde, kulüplerle bir araya gelip yapılan projeleri anlatırken, hizmetlerini daha da ileriye taşıyacağını ifade etti. B.Çekmece ilçe ziyaretinde ev sahipliğini bizzat Bedeliye Başkanı Hasan Akgün yaptı. Genel Başkanımıza yapılan ziyaretler ve kulüplere yapılan yardım ve katkılardan dolayı teşekkür eden Akgün, bu tarz ziyaretlerin ilçe spor kulüplerine faydasının büyük olduğunu dile getirdi.

Silivri Bölge ziyaretinde Genel Başkanımız yapılan hizmetleri ve yeni açılan Müjdat Gürsu sahasının kulüplerimize hayırlı olmasını diledi, projelerin ve yeniliklerin devam edeceğini dile getirdi. Ziyarete kulüplerimizin yanı sıra Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu da iştirak etti. Genel Başkanımız ve Yönetim Kurulumuza ziyareti için teşekkür eden Balcıoğlu, iyi dilek ve temennilerde bulundu.