GÜNÜN MAÇLARI

Düzcespor şampiyonluk kupasını aldı

TFF 3. Lig 2. Grup'ta sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve TFF 2. Lig'e yükselen Bitexen Düzcespor kupasını aldı.

Düzce 18 Temmuz Stadı'nda bugün oynanan Çarşambaspor maçı sonrasında düzenlenen törende Kırmızı Lacivertli takıma kupasını TFF Başkan Vekili, TASKK ve İASKF Genel Başkanımız Ali Düşmez verdi. 

Kupa ve madalya töreninde Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Bitexen Düzcespor Kulübü Başkanı Gökhan Kapoğlu, TFF Sakarya Bölge Müdürü Ferruh Sezgin, TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın, Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık, Bolu ASKF Başkanı Cemalettin Metin yer aldı. 

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Düşmez, 21 yıl sonra TFF 2. Lig'e yükselen Bitexen Düzcespor'u başarısından dolayı kutladı. Düşmez törende yaptığı konuşmada, "1999 depremi sonrasında yıllar içerisinde yaralarını saran Düzcespor, bu yıl çok üstün bir performans göstererek sezonu şampiyon tamamladı. Uzun sezon yolculuğunda harika bir mücadele ortaya koyan, örnek bir şampiyon takım izledik. TFF Başkanı Sayın Servet Yardımcı ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım adına, 21 yıl sonra 2. Lig'e yükselme başarısını gösteren Düzcespor'u yürekten tebrik ediyorum. Gelecek sezon 2. Lig'de başarılar diliyorum" diye konuştu.