DUYURU

Amatörlerimizin değerli başkan ve yöneticileri;

Sizlerden aldığımız görevle, hizmete başladığımız bu günekadar, daima şeffaf bir anlayışla sorunlarınıza çözüm bulmaya çalıştık.

Genel Başkanımız başta olmak üzere göreve geldiğimiz gündenitibaren gerek Sağlık Bakanımız gerekse Gençlik ve Spor Bakanımız ile yapılangörüşmelerimizde amatör spor kulüplerimizin temel sorunu olan sağlıkçımeselesini 4 yılın sonunda Bakanlar Kurulu kararı ile yapılan protokole bağlıolarak hallettik.

Yıllarca hayal olan ve yapılmamış sorunun çözümü yanındaGenel Başkanımızın TFF Yönetim Kurulu üyesi olarak transfer harçlarını TFFYönetim Kurulu toplantılarında dile defalarca dile getirerek amatörkulüplerimize katkı sağlanması neticesi 50 TL’den başlayan indirimi ikinci yıl150 TL olarak gerçekleştirmiş ve bu yılda 50 TL daha aşağıya çekerek 750 TL’den500 TL’ye indirim yapılmıştır.

5 yıl evvel Genel Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden talepedilen bu sorunlar, bugün çözülmüş olmasına rağmen kulüplerimize doğruhaberlerle bilgilendirmeye çalıştığını iddia eden bazı internet siteleri yapılanhizmetleri anlatmak yerine Genel Başkanımızı ve İl Temsilciliğimizi karalamakampanyası girişiminde adeta yarışa girmiş olduklarını gözlemlemekteyiz.

Genel Başkanımızın ve Yönetim Kurulumuzun yegâne görevi amatörkulüplerimizin temel sorunlarının çözümü ve kulüplerimizin menfaatleri için projelerüretme, hizmete dönüştürme den başka hiçbir düşüncesi yoktur. Haftalık müsabakalarİl Temsilciliği tarafından verilerek, takımlarımız maçlarını oynamakta veoynanan müsabakalar da var ise sorunlar bunlar hakkında karar vermektedirler. Kulüplerimizverilen kararlara itiraz etme hakkına sahip olarak TFF’ye ve Tahkim Kurulunakadar haklarını arayabilirler.

Bu aşamada ne Genel Başkanımızın ne de İl Temsilciliğimizinsorumluluğu yoktur. Talimatlara bakıldığında bu konular aynen anlaşılacaktır.

Hakkımızda yapılan yalan yanlış iftiralarlabaşarısızlıklarını gizlemeye çalışan hatta felaketler üzerine çıkar sağlamayıamaç edinen bazı kişiler birilerinin aklıyla Federasyon Genel Başkanımızı ve İlTemsilciliğimizi itham etmektedirler.

Şunu çok iyi bilmekteyiz ki, yaklaşan Genel Kurulumuzdaamatör kulüplerimize anlatacakları hiçbir projeleri olmadığından karalamakampanyaları ile delegelerimizi etki altına alıp çirkin emellerine sahipolmanın gayreti içindedirler.

Çalışkan, dürüst ve girişimci anlayışıyla kendisini kabulettiren Genel Başkanımız önce Konfederasyon Genel Başkanı olarak, TFF YönetimKurulunda amatörleri temsilen seçilmiştir ve amatör kulüplerimizi en iyişekilde temsil etmektedir.

Sayın Yönetici arkadaşlarım;

Sizlere karşı ihtiyaç duyduğumuz bu açıklamalarımızla, haketmediğimiz çirkin iftiralara karşı duyduğumuz üzüntülerimizi paylaşmak ve biravuç bu tür insanların niyetlerini ortaya koymaktır.

Federasyonumuzda daima sorulara cevap verebilecek YönetimKurulu Üyelerimizi bulabileceğiniz gibi, Genel Başkanımıza veya İl Temsilcimizegünün her saatinde telefonla ulaşabilirsiniz. Sizlere karşı olansorumluluğumuzla bilinmelidir ki bizlerin veremeyeceği hesap yoktur.

 

İASKF YÖNETİM KURULU