CÜNEYT ÇAKIR FİNALE HAZIR

Şampiyonlar Ligi’nde 6 Haziran Cumartesi günü saat 21.45’te Berlin Olimpiyat Stadı’nda  final maçında Barcelona ile Juventus arasındaki dev müsabakayı yönetecek olan gururumuz Cüneyt ÇAKIR tüm hazırlıklarını tamamlayarak final için Almanya’ya gitti.

Bugüne kadar çıktığı uluslararası müsabakalardaki başarılarıyla göğsümüzü kabartan Cüneyt Çakır’ın bu dev final müsabakasında da başarısıyla İstanbul başta olmak üzere tüm ülkemizin gururu olacağından hiçş üphemiz yok. Final maçında Çakır’ın yardımcılıklarını yapacak olan Bahattin Duran ve Tarık Ongun ile ilave yardımcı hakem olarak görev alacak olan Barış Şimşek ve Hüseyin Göçek’in de ekip olarak ülkemizin adını başarıyla temsil edeceklerine gönülden inanıyoruz.

İstanbul bölgesi hakemlerimizden olan Cüneyt Çakır’ın bugünlere gelmesinde başta babası Serdar Çakır ve eski MHK üyemiz Sadettin Güler, eski İl Hakem Kurulu Başkanımız ve şimdiki TFFHGD İstanbul Şube Başkanımız Oğuz Uğurlu,eski MHK Başkanı Bülent Yavuz ve duayenlerimizden Yalçın Darıcı’ya emek ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Yolun açık olsun Cüneyt Çakır. Yolunuz açık olsun Bahattin Duran ve Tarık Ongun. Yolunuz açık olsun Barış Şimşek ve Hüseyin Göçek.

Bizleri gururlandırmaya devam edin.