COVID19’'UN BAŞLANGICINDA OLDUĞU GİBİ MÜCADELE VE HİZMETE DEVAM EDİYORUZ

Üç yıldır dünyamızı ve ülkemizi etsisi altına alan Covid19 pandemisi mutasyona uğrayarak insanlarımızın ölmesine sebebiyet vermiş ve yakınlarımız dahil spor adamları ve antrenörlerimizin vefatları bizleri derinden üzmüştür.

Pandeminin ülkemizde yayılmasıyla durumun ciddiyetine vakıf olan amatör federasyonumuz ve Genel Başkan Ali Düşmez’in girişimleriyle sponsorlar aracılığıyla kulüplerimize ve taban birliklerine en zor dönemde maske dağıtımına başlayarak insan hayatı için ilk hizmeti vermiş ve önemli bir görevi yerine getirmiştir. Halen günümüzde görsel ve yazılı basından öğrendiğimiz gibi sağlık bakanlığımızın veri tablosundan alınan bilgiyle günde 250 – 300 arası vatandaşımızın ölüm haberi bizleri tedirgin etmektedir. Her ne kadar pandeminin sonuna gelindiği söylense de maske dağıtımına ihtiyaç duyulduğunu görmekteyiz. 

Bu nedenle insan sağlığına vermiş olduğumuz önemle kulüplerimize, taban birlikleri ve sosyal faaliyetler içerisinde olan Sivil Toplum Kuruluşları ile ihtiyaç duyan kurumlara İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından maske dağıtılacağını duyurmanın huzurunu yaşamaktadır.