GÜNÜN MAÇLARI

C KURSLARI DEVAM EDİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu internet sitesinden başvuran adaylar hafta başından itibaren eğitimlerini Federasyonumuz binası Orhan Saka Amatörler Evinde almaya başladılar. 10 gün sürecek kurslarda başarılı oldukları takdirde Amatör Kulüplerimizin her kategorisinde Antrenör olarak görev yapabilecekler.

Antrenör adaylarını öğrenim gördükleri Kursta ziyaret eden Genel Başkanımız Sayın Ali DÜŞMEZ, amatör sporda iyi yetişmiş teknik adamların önemini bir kez daha vurguladı. Kurs bitiminde alacakları diplomalarla ileride birçok alanda tekrar karşılaşmayı dileyen Genel Başkanımız, Tesis Yönetimimize de kursiyerlerin her türlü ihtiyacının karşılanması için talimat verdi. Amatörler Evinin kurs süresi boyunca kendi evleri olduğunu söyleyen Başkanımız kursiyerler ile beraber hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
Türk Sineması'nın ünlü sanatçılarından ve tiyatrocu Yılmaz Erdoğan yeni dönem antrenörlük kursunda eğitim alan kursiyerlerimiz arasında yer alıyor. Kurs boyunca Federasyonumuzda diğer antrenör adayları ile misafirimiz olan Erdoğan, kurs sonunda alacağı diploma ile kendisini amatör spora adayacağını belirtti.