Beykoz İlçesinin Milli Takımı olacak U14'ler toplandı


  
BİSK Başkanı Asım Özdemir yeni kurulacak U14 Beykoz Karmasında 1998 doğumlu yetenekli futbolcuların yer alacağını belirterek, “İstanbul genelinde 39 İlçe içinde 20 tanesinde bu işin organizasyonu tamamlandı.

İstanbul genelinde İlçeler bazında kurulacak olan U14 İlçe Karma Ligleri için Beykoz İlçesinde de ilk ciddi adım atıldı. Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği (BİSK) öncülüğünde Recep Şahin Köktürk Spor Tesisleri Salonunda gerçekleşen toplantıya kulüp temsilcileri, antrenörler, kulüpleri tarafından seçilip gönderilen futbolcular katıldı.

Federasyonumuz Yönetim Kurulu Üyesi ve BİSK Başkanı Asım Özdemir yeni kurulacak U14 Beykoz Karmasında 1998 doğumlu yetenekli futbolcuların yer alacağını belirterek, “İstanbul genelinde 39 İlçe içinde 20 tanesinde bu işin organizasyonu tamamlandı. Bu ilçeler arasında son olarak bizde yer aldık. Bu projeyi şu iddialı sözle ifade edebilirim ki Beykoz’un Milli Takımı kuruluyor. Bu çalışmalar bizzat Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz İlçe Kaymakamlığı ve Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü desteği ile hayata geçirilmekte. Takım 24 kişiden oluşacak, seçilecek bu isimler sadece oynayacakları futbolla değil, mahallelerinde, sokaklarında, okullarında her türlü davranış ve faaliyetleri ile derecelendirilecek. İyi dereceye sahip çıkan isimlere bu kurumlarca ödüller verilecek.” diye konuştu.


 
BİSK Başkanı Asım Özdemir daha sonra bu projede yer alacak isimleri katılımcılara tanıttı. Buna göre kurulacak U-14 Beykoz Karmasında Teknik Direktörlüğü Paşabahçespor Teknik Direktörü, Spor Akademisi Mezunu, Eğitimci bir kimliği de olan Uğur Sakaloğlu yapacak. Yardımcı Antrenörleri ise yine Akademi Mezunu camianın altyapı antrenörlerinden Kadir Gemici ve Kaleci Antrenörü olarak da Kaleci Eğitmeni Abdullah Engin olacak. Antrenmanlar Paşabahçe Stadında gerçekleşecek. Futbolcuların antrenmanlara katılımları için ulaşım sağlanacak. Yetenekli futbolcuları ise sıkı bir denetim bekliyor, okullarındaki derslerine özel ilgi gösterilecek, ders durumları kötü olan isimler ne kadar yetenekli olursa olsun kadrodan ihraç edilebilecek.