BAŞKANIMIZ ALİ DÜŞMEZ KINALIADA NAVASARTYAN YAZ FESTİVALİ’NE KATILDI

Kınalıada Futbol Sahası’nda gerçekleşen festivalde her yaştan sporcu üç gün boyunca futbol, basketbol, voleybol, yüzme, tenis, satranç ve tavla branşlarında bireysel ve takım halinde yarıştı.

Festivalin kapanış törenine TFF İcra Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Başkanımız Ali Düşmez' de katıldı. Başkanımız yapılan etkinlikler sonucu ödül kazanan sporculara ödüllerini takdim etti.

Yapılan organizasyona ayrıca Türkiye Ermenileri 85. Patriği Sahak II. Maşalyan, AK Parti İstanbul Milletvekili Sevan Sıvacıoğlu, Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan, AK Parti Adalar İlçe Başkanı Uğur Sina Şen, Adalar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Onur Başar, , Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi Ahmet Erdoğan, Demirören Haber Ajansı Genel Müdürü Celal Korkut, D-Smart Spor Kanalları Direktörü Aybars Hünalp, Galatasaray SK Yönetim Kurulu Üyesi Dikran Gülmezgil, Kınalıada Su Sporları Kulübü (KSSK) Yönetim Kurulu Başkanı Emre Burçkin, Şişli Spor Kulübü Başkanı Alen Tekbıçak, Luys Media Yönetim Kurulu Başkanı Aram Kuran ve çok sayıda sporcular ve sporseverler yer aldı.