BAŞKANIMIZ ALİ DÜŞMEZ, BİLECİK’TE MUHTEŞEM BİR ŞEKİLDE KARŞILANDI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) Başkanımız Ali Düşmez Bilecik’te muhteşem bir şekilde karşılandı.

Yapılan ziyarette Başkanımız Ali Düşmez, Bilecik Valisi Şefik Aygöl’ü ziyaret etti. Ali Düşmez görüşmede Amatör sporla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Konuşmasında Amatör sporun önemi, yapılan yatırımlar ve sürmekte olan 2023/24 Futbol sezonu ile ilgili detaylara yer veren başkanımız, kendisini ve heyetini misafir ettiği için Bilecik Valisi Şefik Aygöl’e teşekkürlerini sundu.

Amatör sporların gençlerin ruhsal ve fiziksel gelişimindeki önemine vurgu yapan Vali Aygöl, spor yatırımları hakkında bilgi verdi.

Valilikten ziyaretle ilgili yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: “Valimiz Sayın Şefik Aygöl, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez ve Marmara Bölgesi Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlarını kabul etti.

Vali Aygöl, ziyaretleri sebebiyle Ali Düşmez ve heyetine teşekkür etti.”

Ziyaretin ardından verilen yemekte Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, İlçe Belediye Başkanları, Bilecik Kaymakamı Ömer Faruk TUNCER, Emniyet Amiri, Jandarma Komutanı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, ASKF Başkanı Nusret Tosun, TASKK ve İASKF temsilcileri ile bölge amatör spor kulüpleri eşlik etti. 

Yapılan ziyaret sonrasında Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, federasyonumuz ziyaret heyetini ağırladı. Osmaneli İlçesinde amatör spora yapılan hizmetler ve projeler hakkında Başkanımıza malumat verirken, amatör spora katkılarından ve çalışmalarından dolayı kendisine teşekkürlerini iletti. Samimi bir havada gerçekleşen görüşmede Başkanımız Ali Düşmez ve Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin karşılıklı hediyelerini takdim etti.