BAŞKANIMIZ ALİ DÜŞMEZ 100. YIL VE ORTAKÖY SAHALARININ AÇILIŞINA KATILDI.

TFF İcra Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Başkanımız Ali Düşmez, İBB tarafından yenilenen Küçükçekmece Halkalı 100. Yıl Stadı'nın açılışına katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Küçükçekmece'deki İBB 100. Yıl Stadı'nın açılışı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılımıyla törenle yapıldı.

Açılışta yapılan konuşmada İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sporun, şehrin hayatında, ruhunda önemli bir yeri bulunduğunu belirterek,  "Sporun özünde yatan iyi değerleri yaygınlaştırmak ve yüceltmek gerektiğine inanıyorum. Çok önemli bir kavram bu." diye konuştu.

Başkanımız Ali Düşmez yaptığı konuşmada ise İstanbul ilinde ki spor tesisleri ile ilgili yapılan çalışmalardan ötürü İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nu ve emeği geçen herkese teşekkür ederek “her zaman olduğu gibi sporun ve sporcunun yanındayız. Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz şeklinde konuştu.

Açılış törenine, CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer, TFF İcra Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Başkanı Ali Düşmez, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, İASKF Yönetim Kurulu Üyeleri ile birçok sporcu ve sporsever katıldı. 

 

Başkanımız Daha Sonra Silivri Ortaköy Stadının Açılışına Katıldı

Başkanımız Ali Düşmez daha sonra Silivri Belediyesi tarafından Ortaköy Mahallesi’nde yenileme çalışmaları tamamlanan Ortaköy Futbol Stadı ve yapımı tamamlanan Spor ve Park Alanı için açılış törenine katıldı.

Törenin açılış konuşmasında söz alan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz “Ortaköy Mahallesi’nde baştan sona yenilediğimiz Ortaköy Stadı’nın spor ve yaşam alanlarının açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz. Yıllarca ihmal edilen Ortaköy Stadımız, yepyeni görünümü ile sporseverlerimizin ve spor kulüplerimizin hizmetine sunuldu. Ortaköy Mahallemize ve Silivri’mize hayırlı uğurlu olsun. Yapılan hizmetlerimiz bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir.” dedi. 

TFF İcra Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Başkanımız Ali Düşmez yaptığı konuşmada “Burada olmaktan dolayı fevkalade mutluyum. Bir spor ailesinin ferdi olarak hem şahsım hem de spor kulübü yöneticileri adına Amatör spor kulüpleri ve sporcularımıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Silivri Belediyesi Başkanı Volkan Yılmaz’a teşekkür ederim. Amatör spora hizmetlerde bulunan bütün Belediye Başkanlarımıza da canı gönülden teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

İASKF Yönetim Kurulu Üyemiz ve Silivri Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ali Tonta, “ Hava ne kadar soğuk olursa olsun böyle tesisler açıldıkça sporseverlerin içi gerçekten ısınıyor. Bu tesisin kazandırılmasında başta Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.