Baş Hukuk Müşavirimiz Faruk Baştürk için TFF'de tören düzenlendi

Baş Hukuk Müşavirimiz Faruk Baştürk için TFFde tören düzenlendi
Geri
İleri

Federasyonumuzun Baş Hukuk Müşaviri ve Türkiye'nin önde gelen spor hukukçuları arasında yer alan dostumuz, çalışma arkadaşımız Av. Faruk Baştürk  hayata gözlerini yumdu. Uzun yıllardır Federasyonumuza ve Türk futboluna hizmet veren Faruk Baştürk, 13 Mart 2012 tarihinden bu yana Hukuk Baş Müşavirliği görevini yürütüyordu. Baştürk evli ve bir çocuk babasıydı.
 
Faruk Baştürk için TFF'de tören düzenlendi

Hayatını dün kaybeden TFF Baş Hukuk Müşaviri Faruk Baştürk için, TFF'nin 4. Levent'teki binasında bir tören düzenlendi. Törene TFF Yönetim Kurulu üyeleri Taylan Üner, Faruk Öksüz, Mete Düren, Ali Düşmez, Cevat Ay, Serhat Soysal, TFF eski başkanlarından Levent Bıçakçı, TFF eski başkanvekillerinden Mehmet Baykan, Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Çankırıspor Başkanı Sevda Karaali, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Şekip Mosturoğlu, TFF Kurul Başkanları, TFF çalışanları, Türk futbol camiasından bir çok isim ve Faruk Baştürk'ün yakınları katıldı.

Törende bir konuşma yapan TFF Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Öksüz şunları ifade etti: "Bu acı günde konuşmak oldukça zor. İnsanlar vefa ettikten sonra Yaşarkenki davranışlarıyla hatırlanır. Biz de Faruk Baştürk'ü çalışkanlığı, azmi, arkadaşlarına ailesine vefalılığı ve bağlılığı ile hatırlıyoruz. Umarım hepimiz arkamızda onun gibi güzel anılar bırakabilirz. Allah rahmet eylesin. Tüm ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim."

Merhum Baştürk'ün eşi Selda Baştürk ise "Kendisi, hep etrafına ışık saçan bir insan oldu. Işıklar içinde yatsın. TFF'ye hastalık sürecinde verdiği destekten ötürü çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Son olarak konuşan Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat ise "Faruk Baştürk, Galatasaray Üniversitesi'nde yetişmiş ve çok sevdiğim öğrencilerden birisiydi. Bazı öğrenciler hocalar üzerinde etki yapar, Faruk da onlardan biriydi. Gerek çalışkanlığı, gerekse de üniversiteye yaptığı katkılarla her zaman örnek olmuştur. Üniversiteden sonra yurtdışında spor hukuku üzerine tahsil yapmış ve ardından TFF'ye girmişti. Çok dinamik ve çalışkan bir bireyi kaybettik, hepimizin başı sağolsun" dedi. 

Baştürk'ün naaşı Teşvikiye Camisi'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ordu'ya götürülecek.
 
Merhum Faruk Baştürk'e Allah'tan rahmet, ailesi, tüm sevenleri ve futbol ailemize başsağlığı dileriz.

Türkiye Futbol Federasyonu

Geri
İleri