GÜNÜN MAÇLARI

BAL BARAJ MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Süper Amatör Lig Klasman Grubu müsabakalarının ve Bölgesel Amatör Lig müsabakalarının sonuçlanması ile birlikte oynanan baraj müsabakaları sonucunda Alibeyköyspor’u 2-0 Yenen Beykoz 1908, Leventspor’u 2-0 Yenen Sultanbeyli Belediyespor takımları Bölgesel Amatör Lig’de kalırken, Zeytinburnu takımını 3-0 Yenen Bağcılar ile Tunaspor’u 3-1 Yenen Vefa takımları Bölgesel Amatör Lig’e yükseldiler.
Klasman Grubu müsabakaları sonucunda Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Tuzlaspor, Çıksalın, İncirli, Dikilitaş ve Çatalca takımları ile Baraj müsabakaları sonucunda BAL’a yükselme başarısı gösteren Vefa ve Bağcılar takımlarını başarılarından dolayı tebrik ederiz.
Ayrıca 2011 – 2012 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ederken önümüzdeki sezon itibariyle de yine bu ligden TFF 3.Lig’ine yükselmek için mücadele edecek olan Büyükçekmece, İstanbulspor, Sultangazi, Beykoz 1908 ve Sultanbeyli Belediye takımlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Klasman müsabakaları ve baraj müsabakaları boyunca centilmence mücadele eden tüm takımlarımızı ve müsabakalar boyunca bu güzel oyunun güzelleşmesine katkıda bulunan tüm görevlilere teşekkür ederiz.
MALTEPE, BEYKOZ VE SİLİVRİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜKLERİNE TEŞEKKÜR
Baraj müsabakaları ve 3.Lig’e yükselme müsabakalarında gerekli emniyeti sağlayan ve problemsiz olarak müsabakalarımızın sonuçlanmasına katkıda bulunan Maltepe, Beykoz ve Silivri İlçe Emniyet Müdürlüklerine teşekkür ederiz.