AVCILAR İLÇESİ VE BÖLGE KULÜPLERİMİZE MÜJDE

Avcılar ilçemizde bulunan tasarrufu İstanbul Üniversitesi Rektörlüğüne ait, nizami sentetik çim sahanın yeniden onarılarak yapılması TFF tarafından gündeme alınarak kabul edilmiştir.


İlçemizde kulüplerimizin mağduriyetini yakinen bilen Genel Başkanımız Ali Düşmez, İstanbul’da yoğun maçların olduğu sahaların ıslahı için çalışmalarını sürdürmektedir.


Bu konuda amatör federasyon olarak el atmış olan Genel Başkan ve Yönetim Kurulumuz Bakırköy Belediye Sahası ile ilgili bütün prosedürleri bitirerek işin başlama noktasına gelindiğini görmenin mutluluğunu yaşarken, Avcılar ilçemizde İstanbul Üniversitesinde ki sahanın da ıslahından sonra, amatör kulüplerimizin antrenman ve maçlarının oynanması protokole alınarak hizmete sunulacağının da müjdesini vermenin sevincini yaşıyoruz.


Söz konusu sahanın gündeme alınarakkarara bağlanmasında TFF BaşkanıYıldırım Demirören’e, Futbol Direktörü Fatih Terim hocamıza, ve amatörkulüplerimizin sorunlarını daima dile getirerek çözümü için sürekli çalışan Genel Başkanımız Ali Düşmez’e yürektenteşekkürlerimizi sunarız.

 

İASKF YönetimKurulu