AMATÖRLER EVİNDE BÜYÜK BULUŞMA

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu bir ilke daha imza attı. İlimizdeki tüm amatör branşların spor il temsilcileri Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapılan toplantıyla bir araya geldi.

14 mart Cuma günü yapılan kahvaltılı buluşmanın ev sahipliğini Genel Başkan Ali Düşmez yaparken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu ve İstanbul'daki tüm amatör branşlardaki İl Temsilcilerinin yanı sıra İASKF Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Saat 10.00 da kahvaltı eşliğinde başlayan toplantıya oldukça yüksek katılım gerçekleşti. Tanışma faslı ve kahvaltının ardından söze rahatsızlığından ötürü bir süredir aramızda olamayan Genel Sekreter Ali M.Tanrıyaşükür başlayarak, ilk defa yapılan bu büyük buluşmaya katılımlarından ötürü il temsilcilerine teşekkür ederek sözü Genel Başkan Ali Düşmez’e bıraktı.

Genel Başkan Ali Düşmez yaptığı konuşmada, büyük bir aile olarak spor için çok çalıştıklarını ifade ederek değerli İl Temsilcilerinin bundan sonra yapacağı katkılarla bu büyük ailenin daha da büyüyerek çok daha büyük işler başaracağını söyledi. İlk defa böyle bir buluşmanın yapılmasının öneminden bahseden Düşmez, bu gibi toplantıların son olmayacağını federasyonumuz bünyesinde futbol harici branşlarda da bir çok kulübün bulunduğunu ama hedefin ilimizdeki tüm amatör branşları bünyemizde bir aile olarak görmek olduğunu belirtti.

Yapılan önemli projelerden bahseden Genel Başkan Ali Düşmez, şu anda üzerinde bulundukları ve prosedürün aşılması halinde gerçekleşecek olan sporcu kalp sağlık taraması projesinden bahsettikten sonra, Kavram Meslek Yüksek Okulları ile ortaklaşa yapılan Spor Yöneticiliği Sertifika Programının hayata geçirildiği müjdesini vererek bugün imza ve protokol antlaşmasının yapılacağının haberini de vermiş oldu.

Sözü daha sonra alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç yapılan bu büyük buluşma için Genel Başkanımıza teşekkür ettikten sonra, göreve geldikleri günden itibaren kalıcı işler başarmak ve sporda çok daha aktif bir il olabilmek ve İstanbul’a yakışır ulusal düzeyde ses getirecek projeleri başarmak için yola çıktıklarını ifade ederken, bu konuda destekleri ve gayretleri için Federasyonumuz ve İl Temsilciliğimize teşekkürlerini sundu. Orhan Saka Amatörler Evini her defasında spor kulüplerine ve kurumlarına açan ve misafirperverliğinden ötürü Genel Başkanımız Ali Düşmez’e ayrıca teşekkür eden Koç aynı şekilde son hızla çalışacaklarının sözünü de vermiş oldu.

Temsilcilerimizden gelen soruların cevaplanmasının ve karşılıklı fikirlerin paylaşılmasının ardından, toplantıya katılanlar amatörler evi çıkışında bu büyük günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Haber ve Fotoğraflar: Bünyamin Akkurt