AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIM TÖRENİ YAPILDI

Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü aracılığı ile İstanbul’da ki amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu yılda Genel Başkanımız Ali Düşmez’in yoğun çabaları ve girişimleri sayesinde malzeme yardımlarını sürdürecek.

Yapılan çalışmalar kapsamında 2016 Yılı Malzeme Yardım Töreni 14 ARALIK 2016 da saat 14.00’te Sultangazi Cebeci spor tesislerinde İBB Belediye Başkanı Sn. Mimar Kadir Topbaş ve Genel Başkanımız Ali Düşmez’in katılımı ile yapıldı. Yapılan Yardım Törenine ayrıca İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami KOÇ, TFF İl Temsilcimiz Ali Tanrıyaşükür, çok sayıda spor kurumu temsilcisi, spor kulüp başkanları, yöneticiler ve sporcular katıldı.

TFF İcra Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez yaptığı konuşmada IBB Başkanı Kadir Topbaşa amatör spor kulüplerine yaptığı katkılardan ötürü teşekkür ederken, kulüplerimize sadece malzeme olarak değil, her alanda yardımcı olmak için durmadan çalışacaklarını ifade etti.