AMATÖR SPOR KULÜPLERİ MALZEMELERİNİ ALDILAR

Kâğıthane Amatör Spor Kulüpleri, İASKF Genel Başkanı Sayın Ali Düşmez’in de katıldığı muhteşem bir törenle, spor malzemelerini aldılar. 12 Ocak 2012 Cuma günü saat 19:00 da Kağıthane Belediyesi Nikah Salonunda yapılan malzeme dağıtımı, sporculara yönelik Psikolojik Eğitimi de içeren güzel bir programla gerçekleştirildi.

Programa, Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İlçe Kaymakamı A. Akın Varıcıer ile birlikte katıldı. Salonda İASKF Genel Başkanı Sayın Ali Düşmez’in yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Başkanı Sayın Yemen Ekşioğlu, Eski Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Sayın Ayhan Bermek, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hasan Cevahiroğlu, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcıları, Kulüp Başkanları, STK Üyeleri, Oda Başkanları, Muhtarlar ve sporcular da hazır bulundular.

Psikolog Sayın Banu Dirice, salonda bulunan izleyicilere uyguladığı terapiyle başladığı programında slayt gösterileri eşliğinde, insanlardaki Beyin-Beden birlikteliğini anlattı. Dirice, ayrıca sporculara ve spor camiasına başarılar diledi.

İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez yaptığı konuşmada “Spor kimliğinin doğru bir yaşam sürdüğünden bahsederek, Kâğıthane’yi evleri gibi kabullendiklerini ifade etti. Sporun ortak payda olduğunu, Amatör Sporda sporun ve yönetimin kirlenmediğini söyleyen Düşmez, Kâğıthane Belediyesinin kendilerine verdiği desteklerden memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Fazlı Kılıç'a teşekkür etti.”

Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İlçede yapılan Spor Komplekslerinin bütçesinin 2012 ye aktarılarak, kullanıma açılışının erken tarihlere çekilmesinden dolayı, Sayın Başbakana ve yetkililere teşekkür etti. Öğrenci durumunda olan sporculara da, derslerini ihmal etmeden yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Fazlı Kılıç, tüm spor camiasına başarılar diledi.