Ali Düşmez Tekirdağ ASKF’yi Ziyaret Etti

TFF İcra Kurulu Üyesi ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve İASKF Başkanımız Ali DÜŞMEZ, Tekirdağ ASKF yeni hizmet binasını ziyaret etti.

Tekirdağ Amatör sporuna yakışır güzellikte bulduğunu, bu süreçte emeği geçen başta Mehmet KAYA ve Yönetim Kuruluna teşekkürü bir borç bildiğini dile getirerek hayırlı olsun  dileklerinde bulundu.

Tekirdağ ASKF Başkanı Ersan KARAMEHMETOĞLU' nun yanında Yönetim Kurulu Üyelerinden Mali Sekreter Zeki SEZER, Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman UÇUN, TFFHGD Başkanı Barış ÇARDAKLI, İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Ayberk ALTUNAY' ın da hazır bulunduğu ziyarette, amatör sporun sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Başkanımız Ali Düşmez Çorlu 1947 Kupasını Takdim Etti

Başkanımız daha sonra 2023-2024 TFF Bal Ligini şampiyon olarak bitirerek TFF 3.Lige yükselen Çorlu 1947 Spor Kulübünün şampiyonluk kupasını takdim etti. Kupa törenine Çorlu 1947 Yönetimi ve sporcuları katıldı.

Başkanımız Ali Düşmez Dünya Güreş Olimpiyat Müsabakalarına Katıldı

Türkiye Güreş Federasyonu’nun ev sahipliğinde 9-12 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da Başakşehir Spor Salonu’nda düzenlenen, 93 farklı ülke adına tam 517 güreşçinin katılım gösterdiği Paris 2024 Olimpiyatları Kalifikasyon Müsabakalarına Başkanımız Ali Düşmez’de katıldı. Başkanımıza İASKF Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

Kadınlar milli takımımızda, 62 kilogramda ülkemizi temsil eden sporcumuz Nesrin Baş, Venezuelalı rakibi Astrid Paola Montero Chirinos’u 10-6 yenerek, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları biletini alırken, 53 kilogramda ülkemizi temsil eden Zeynep Yetgil ise Özbekistan’dan Shokphida Akhmetova’yı yenerek, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları biletini aldı.

Böylece Türkiye Paris 2024'teki toplam 18 sıkletin 11'ine kota almış oldu.