ALİ DÜŞMEZ ESKİŞEHİR’DE MİLLİ MAÇA KATILIP TABAN BİRLİKLERİ İLE BULUŞTU

A Millî Takımımız, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu beşinci maçında Eskişehir'de Ermenistan Milli takımını konuk etti. Milli takımımızın maçına TFF İcra Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Başkanımız Ali Düşmez’de katıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Milletvekili Mehmet Baykan, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nindi izlediği müsabakada Milli Takımımız Ermenistan ile 1-1 berabere kaldı.

Milli maç öncesi Eskişehir’de temaslarda bulunan Başkanımız Ali Düşmez, ASKF Başkanları ve taban birlikleri ile buluştu. Yapılan istişare toplantısına, Eskişehir ASKF Başkanı Sadri Atam, Balıkesir ASKF Başkanı Metin Mengüç, Erzurum ASKF Başkanı Selahattin Çodur, Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz, Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul, Bolu ASKF Başkanı Cemalettin Metin, Karabük ASKF Başkanı İhsan Çevik,Uşak ASKF Başkanı Osman Kocababıyık ve Bolu eski ASKF Başkanı Zekeriya Gökmen katıldı. Yapılan toplantıda  yeni sezon ile ilgili fikir alışverişinin yanı sıra, genel konular görüşüldü.

Daha sonra Başkanımız Ali Düşmez, Eskişehir Spor Kulübü tesislerini ziyaret etti. Kulüp başkanı ve yetkilileri ile görüşen Düşmez, yeni sezonda başarılar diledi. Ziyaret sırasında Başkanımız Ali Düşmez’e Eskişehir kulüp başkanı Erkan Koca tarafından forma hediye edildi.