ALİ DÜŞMEZ 4. KEZ GENEL BAŞKAN SEÇİLDİ

Geçtiğimiz yıl yapılması gereken ancak Covid 19 pandemisi sebebi ile ertelenen İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 17. Olağan Genel Kurul Toplantısı 30.06.2021 Tarihinde saat 13.00’de Volkswagen Arena Huzur Mahallesi Maslak Ayazağa Cad. 4/A 34396 Sarıyer - İstanbul adresinde yapıldı. Yeterli delegenin katılımı ile oylamaya geçilen Genel Kurulda TFF Başkan Vekili, TASKK ve İASKF Genel Başkanımız Ali Düşmez 1122 oy alarak 4. kez İASKF Genel Başkanlığı’na seçildi. 

Divan Başkanlığına Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan seçildi, divan seçiminden sonra Genel Kurulumuzun açılış konuşmasını Genel Sekreterimiz ve TFF İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür yaptı.  Şehitlerimiz ve Ulu Önder Atatürk adına 1 dakika saygı duruşu yapılmasının ardından İstiklal Marşımız okundu.

İASKF Genel Başkanlığı için 2 Aday

Wolkvagen Arena'da gerçekleşen İASKF Genel Kurulu'nda mevcut başkan Ali Düşmez ekibi ile yeniden aday olurken, bir diğer Başkan adayı da Fikret Sivri oldu.

Genel Başkanımız Ali Düşmez, yaptığı konuşmada amatör spora ve kulüplerimize yaptıkları hizmetlerden söz etmektense yapacakları hizmetler için konuşmak gerektiği ifade etti. Konuşmasında daima hizmete devam edeceğini ifade ederken, tüm kulüplerimize desteklerinden ve Genel Kurula iştirak etmelerinden ötürü teşekkür ederek Genel Kurulumuzun hayırlı olmasını diledi.

Ali Düşmez Büyük Farkla Kazandı.

İASKF 17. Olağan Genel Kurulu geniş bir delege katılımı ile gerçekleşti. 39 ilçeden gelen 1504 delege 30 ayrı sandıkta oy kullandı. Kullanılan oyların 1122'sini Ali Düşmez alırken, Fikret Sivri 372 oy aldı, 7 oy geçersiz sayıldı.

Sonuçların açıklanmasının ardından bir konuşma yapan Düşmez, oy veren ve vermeyen tüm kulüplere teşekkürlerini sundu. Şahsı adına ve Federasyon Yönetim Kurulu olarak daima amatör kulüplerimize faydalı olabilmek için gece gündüz çalışacaklarını ifade eden Düşmez, bu Genel Kurulun delegelerimiz, kulüp başkan ve temsilcilerimiz ile beraber herkesin başarısı olduğunu sözlerine ekledi. Konuşmasının sonunda Genel Başkan Düşmez bir kez daha Genel Kurulumuzun tüm amatör camiamıza hayırlı olmasını dileyerek sözlerine son verdi.

17. Olağan Genel Kurulumuza katılımlarından ötürü tüm delegelerimize ve kulüplerimize Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen protokol üyelerine ayrıca bizleri yalnız bırakmayan Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’a amatörlere verdiği destekten ötürü teşekkürü bir borç bilir, Genel Kurulumuzun tüm spor camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz.