ALİ DÜŞMEZ 3. KEZ GENEL BAŞKAN SEÇİLDİ

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 16. Olağan Genel Kurulu 04 Haziran 2017 Pazar günü saat 15.00’de Haliç Kongre Merkezinde yapıldı. 1182 delegenin oy kullandığı genel kurulda Ali Düşmez 775 oy alarak 3. kez İASKF Genel Başkanlığı’na seçildi. 

Genel Kurulumuzun açılış konuşmasını Genel Sekreterimiz ve TFF İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür yaptı. Şehitlerimiz ve Ulu Önder Atatürk adına 1 dakika saygı duruşu yapılmasının ardından İstiklal Marşımız okundu.

Genel Başkanımız Ali Düşmez, yaptığı konuşmada amatör spora ve kulüplerimize daima hizmete devam edeceğini ifade ederken tüm kulüplerimize desteklerinden ve Genel Kurula iştirak etmelerinden ötürü teşekkür ederek Genel Kurulumuzun hayırlı olmasını diledi.

Gene Kurulumuz sonrası Federasyonumuz tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği verildi. İftar davetine delegelerimiz ve kulüplerimizin yanı sıra birçok misafir katıldı.

Sonuçların açıklanmasının ardından bir konuşma yapan Düşmez, oy veren ve vermeyen tüm kulüplere teşekkürlerini sundu. Şahsı adına ve Federasyon Yönetim Kurulu olarak daima amatör kulüplerimize faydalı olabilmek için gece gündüz çalışacaklarını ifade eden Düşmez, yeni dönemde tesisleşme ve lisans işleri için yapılacak projelerden bahsettikten sonra bir kez daha Genel Kurulumuzun tüm amatör camiamıza hayırlı olmasını dileyerek sözlerine son verdi.

16.Olağan Genel Kurulumuza katılımlarından ötürü tüm delegelerimize, kulüplerimize ve misafirlerimize, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlarımıza ayrıca bizleri yalnız bırakmayan Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’a amatörlere verdiği destekten ötürü teşekkürü bir borç bilir, Genel Kurulumuzun tüm spor camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz.