GÜNÜN MAÇLARI

2012'nin EN İYİLERİ Ödül Törenini onurlandırmanızı dileriz



Ödül listesinde Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç ve TASKK ve İASKF Başkanı Sayın Ali Düşmez’in yanı sıra siyaset, ekonomi, iş ve sanat dünyasından ünlü kişiler bulunuyor.

KARADENİZ VAKFI tarafından her yıl düzenlenen ''YILIN EN'LERİ'' ödül töreni bu yıl da iş, sanat, medya ve eğitim dünyasının katılımı ile 27 MAYIS 2013 PAZARTESİ saat 20.00’de Şişli Grand Cevahir Otel’de (Oditorium Salonu) muhteşem bir törenle sahiplerini bulacak. Ödül töreninin kokteyli ise saat 19.00’da yapılacak.

12 üniversiteden yapılan toplam 9 adet anket sonucu ödül alacak kişilerin belirlendiği ödül listesinde En başarılı Devlet Bakanı dalında ödül alacak Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç ve amatör spora hizmet etmiş En Başarılı Spor Adamı olarak ödül alacak TASKK ve İASKF Başkanı Sayın Ali Düşmez’in yanı sıra siyaset, ekonomi, iş ve sanat dünyasından ünlü kişiler bulunuyor.
2012'nin EN İYİLERİ Ödül Törenini tüm amatör spor camiamızın onurlandırmasını bekleriz.

KARVAK “YILIN EN’LERİ”Nİ SEÇİYOR
Karadeniz Vakfı, geçtiğimiz yıla başarılarıyla imza atmış isimleri ödüllendiriyor.
Ülkemizde, başarıyı ödüllendirme kültürünün yaygınlaşmasına katkıda bulunmayı amaçlayan Karadeniz Vakfı; 3.sünü düzenlediği ödül töreninde ekonomiden sanata, bilimden kültüre birçok alanda yıla damgasını vurmuş isimleri ödüllendirmeye hazırlanıyor…

1990 yılında kurulan Karadeniz Eğitim, Kültür ve Çevre Koruma Vakfı (Karadeniz Vakfı ) 27 Mayıs 2013 Pazartesi günü, Grand Cevahir Otel’de düzenlenecek olan “Yılının En’leri” ödül töreninde ekonomi, siyaset, spor ve sanat dünyasını bir araya getiriyor.

Türkiye’deki en etkin sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Karadeniz Eğitim, Kültür ve Çevre Koruma Vakfı (Karadeniz Vakfı); geleceğin Türkiye’sinin vizyonunu şekillendiren nesiller için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.  “KarVak Yılın En İyileri” ödül törenlerinde; Türkiye’de başarılarıyla anılan tüm isimlerin ödüllendirilmesi amaçlanıyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Karadeniz Vakfı Genel Başkanı İbrahim Cevahir;  “Kalitenin ve başarının ancak vizyon odaklı ve hedeflerine karalılıkla yürüyen insanların ürünü olabileceğini biliyor;  gelişimi, değişimi ve çağın tüm gereklerini hissetmeyi yaşam biçimi haline getirmiş, öncü, güçlü ve büyük Türkiye’nin zirveye taşınmasında katkısı olan bütün en iyilerimizi sevgi, saygı ve takdirle sizlere sunuyoruz” diyerek ekonomi, sanat, spor ve basın dünyasının değerli misafirlerini bu özel geceye davet ediyor.

KARADENİZ VAKFI HAKKINDA:


1990 yılında kurulan Karadeniz Eğitim, Kültür ve Çevre Koruma Vakfı kurulduğu günden bu yana yaptığı faaliyetleriyle dikkat çekmektedir. İbrahim Cevahir’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı vakıf özellikle Karadeniz Bölgesi’nde koruma altına aldığı ormanlık araziler, burslu okuttuğu öğrenciler, spor faaliyetlerine verdiği desteklerle ile üzerine düşen görevi layığıyla yerine getirmeye çalışmaktadır. Verdiği burslar ve diğer faaliyetleriyle ilgili basına hiçbir şekilde açıklama yapmayan vakıf; sanatı ve sanat dünyasının emekçilerine destek vermek adına geçtiğimiz yıldan itibaren ‘KARVAK’ ödül törenini düzenlemektedir.