2011 EN 11 ÖDÜL TÖRENİ

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından geleneksel olarak düzenlenen yılın En’leri ödüllerinin ikincisi olan “2011’in En Onbiri” ödül töreni 26 Mart 2012 günü saat 18.30’da İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde muhteşem bir törenle yapıldı. Törene Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç başta olmak üzere, İstanbul Milletvekili Sayın Osman Aşkınbak, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu, Spor Genel Müdürü ve TASKK Genel Başkanımız Sayın Mehmet Baykan, TFF Başkanı Sayın Yıldırım Demirören, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımız Sayın Ali Düşmez, TFF İstanbul İl Başkanı Sayın Yemen Ekşioğlu ve Federasyon Başkanları olmak üzere spor adına çok önemli isimler katıldı.
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nca oluşturulan bir komisyon tarafından belirlenen 2011 yılının en başarılı 11 sporcu ve takımı yanında 3 takım ve 1 sporcu da özel ödül kazanamaya hak kazandı. Ödül alacak En Onbir ve özel ödül sahibi takım ve sporculara törende Konfederasyonca özel olarak bastırılan altın ödülleri verildi.
Yapılan ödül töreninde verilen ödüllerin yanı sıra, amatör spora hizmet etmiş yıllarca emeği geçen büyüklerimizde unutulmadı. Kurucu üyelerimiz Sayın Kemal Bektaş, Orhan Saka, Hüdaverdi Talay, Bogos Monosyan ve TASKK Genel Sekreteri Ömer Remzi Arıkan hep birlikte bu anlamlı geceye katılan Spor Bakanımıza organizasyonun anlam ve önemini belirten bir ödül takdim ettiler. Spor Bakanımız ise yaptıkları büyük hizmetlerden ötürü kendilerine teşekkür etti.
Bu anlamlı gecede ödül alacak sporcu ve takımlar şu şekilde belirlendi.

1-Çiğdem ÖZYAMAN (Atıcılık)
2-Beytullah EROĞLU (Bedensel Engelli Yüzme)
3-Ahmet ÖRKEN (Bisiklet)
4-Şemsi YARALI (Boks)
5-Göksu ÜÇTAŞ (Cimnastik)
6-Rıza Kaya ALP (Güreş)
7-Semih DENİZ (Görme Engelli Atletizm)
8-Mete BİNAY (Halter)
9-Ebru ŞAHİN (Judo)
10-Servet TAZEGÜL (Taekwondo)
11-Voleybol Yıldız Bayan Milli Takımı

Amatör Spora Hizmet Özel Ödülü verilecekler ise;
1-Çorlu Gençlerbirliği Spor Kulübü
2-Galatasaray Bedensel Engelli Basketbol Takımı
3-Fenerbahçe U15 Futbol Takımı
4-Elif AKYÜZ (Milli Wushucu)

Organizasyonun düzenlenmesi ve ilimiz içinde aksaksız yapılması için başta İASKF Başkanı Sayın Ali Düşmez olmak üzere İstanbul ASKF önemli rol oynadı. Tören katılımcıların hep beraber birer hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son buldu.