GÜNÜN MAÇLARI

2. AMATÖR LİG KURA ÇEKİMLERİ YAPILDI

2012-2013 Sezonu, 2.Amatör Lig kura çekimleri, Orhan Saka Amatörler Evi Konferans Salonu'nda yapıldı. Yoğun katılımın gözlendiği kura çekimleri öncesi, İASKF Genel Başkanı Sayın Ali Düşmez, TFF İstanbul İl Başkanı Sayın Yemen Ekşioğlu, İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı Sayın Oğuz Uğurlu, İstanbul Saha Komiserleri Derneği Başkanı Sayın Ali Osman Özgül birer konuşma yaptılar.
 
Kura çekimi öncesi bir konuşma yapan İstanbul Futbol İl Başkanı Yemen Ekşioğlu gruplarında ilk üç sırayı alan toplamda 54 takımın 1.Amatör Kümeye terfi edeceğini söyledi. Karar kura çekimine katılan takımlar arasında büyük bir sevinç yarattı.

172 takımın katılımıyla 18 grupta oynanacak olan 2.Amatör Kümede ligin de 30 Mart’ta başlayarak 30 Haziran’da sona ereceği bildirildi. Yapılan açıklamada bu tarihler arasında oynanacak olan ligin her iki devrede ikişer kere olmak üzere dört kere hafta arası maç programa konulacağı belirtildi.

Müsabakalarda 1982 ve daha küçük doğumlu sporcuların kontenjan sayılmayacağı, 1981 doğumlu ve daha büyük sporcuların da kontenjan uygulaması içinde yer alacağı, her takımın da en fazla 18 kişilik kadrosunda 5 kontenjana yer verip oynatabileceği, 5 oyuncudan fazla sporcunun esame listesine yazılması halinde söz konusu takımın hükmen yenik sayılacağı kaydedildi. Geçtiğimiz sezonlardan para cezası olup da ödememiş olan kulüplerin de lisans işlemlerinin yapılmayacağı belirtildi.
 
Yapılan kura çekimleri sonucu oluşan gruplar ve fikstürü incelemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

http://www.tffistanbul.org/puantajvefikstur.aspx?haftaid=1&ligid=3