16 MAYIS ATATÜRK'ÜN SAMSUNA HAREKET TARİHİ KUTLANDI

Ülkemizin kurucu lideri Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’a hareket etmek üzere Sarayburnu’ndan vapura bindiği tarih olan 16 Mayıs 1919’un yıldönümü federasyonumuz tarafından her sene olduğu gibi bu yılda kutlandı.

Her yıl federasyonumuz tarafından kutlanan, geleneksel hale gelen ve 43.sü düzenlenen Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’a hareket etmek üzere Sarayburnu’ndan vapura bindiği tarih olan 16 Mayıs tarihi bu yılda federasyonumuzca unutulmadı.

TFF İcra Kurulu Üyesi, TASKK Genel Başkanı ve İASKF Başkanımız Ali Düşmez, TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür ve İASKF Yönetim Kurulu Üyeleri, Saha Komiserleri İstanbul Derneği üyeleri Sarayburnu'nda ki Atatürk heykeline çelenk bıraktı.

Bu anlamlı günde bir konuşma yapan Başkanımız Ali Düşmez “Bu etkinlik sayesinde bugünün öneminin unutulmamasının sağlanmasını hedeflemekteyiz. 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramını şimdiden kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere vatanı uğruna kendi canını hiçe sayan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha saygı ile yad ediyoruz.” İfadelerini kullandı